Ägghalvor med romröra
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Ägghalvor med löjrom och färsk körvel är en fin smakkombination. Röran är även god att servera till färskpotatis eller på nystekt råraka.
Ingredienser
| ¾ dl | |
| 30 g | |
|
Löjrom
|
80 g |
|
Salt
|
1 krm |
|
Nymalen svartpeppar
|
|
|
Hårdkokta ägg
|
6 |
|
Finhackad rödlök
|
1 msk |
|
Färsk körvel
|
½ kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
75 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 30,3 % | 5,6 g |
| Fett: | 64,8 % | 5,5 g |
| Kolhydrater: | 4,9 % | 0,9 g |