Tapas med räkor och rom

Tapas med räkor och rom

15 min Buffé Förrätt
Tre små tapas per person, två pumpernickel och en crostini. Snabbt och gott!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/tapas-med-rakor-och-rom/

Gör så här

  • Fördela cottage cheese på samtliga brödskivor och crostini.
  • Skala räkorna. Fördela dem på 4 av brödskivorna. Garnera med timjan.
  • Skär gurkan i tunna stavar.
  • Forma löjrommen med hjälp av teskedar till små ägg. Lägg dem på resten av brödskivorna och samtliga crostini.
  • Garnera med gurkstavar.
Klart!

Löjrommen kan bytas ut mot ishavsrom.

Energi:

200 kcal

Protein: 20 g
Kolhydrater: 21 g
Fett: 3 g

Ingredienser

Pumpernickelbröd
8 skivor
Crostini
4
250 g
Skalade räkor
12
Färsk timjan
4 kvistar
Gurka
10 cm
Löjrom
75 g