Parmalindad kycklingfile
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Lyxa till kycklingen med parmaskinka och örter och du har en smakrik höjdare. En kycklingfilé som passar perfekt till pasta eller en god potatisrätt.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfiléer
|
4 |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Parmaskinka
|
4 skivor |
| 2 dl | |
|
Vitvinsvinäger
|
½ msk |
|
Torkad dragon
|
1 tsk |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Vatten
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
344 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 47,7 % | 40,4 g |
| Fett: | 50,4 % | 19,6 g |
| Kolhydrater: | 1,9 % | 1,6 g |