Dipp på matjessill

10 min Buffé Förrätt Lunch
Dipp på matjessill

Godaste dippen till en bit knäckebröd! Perfekt som liten aptitretare innan huvudrätten eller på sillbordet.

Ingredienser

Matjessillfiléer
100 g
2 dl
Hackad färsk gräslök
1½ msk
Citron, finrivet skal
½

Gör så här

  • Skär sillen i bitar. Lägg i en skål och blanda med crème fraiche, gräslök och citronskal.
  • Lägg upp dippen i 4 serveringsskålar och servera med knäckebröd.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

238 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 1 g
Protein: 9,2 % 5,4 g
Fett: 81,1 % 21,8 g
Kolhydrater: 9,7 % 5,7 g
https://www.arla.se/recept/dipp-pa-matjessill/