Vegetarisk lasagne
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  15 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Matlåda
                                    Middag
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
        
    Vegetarisk lasagne med grönsaker och KESO® Cottage cheese som blir extra god med både lök och purjolök i såsen. Servera lasagnen med en god och fräsch sallad.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
| 
                                     
                                            
                                                Purjolökar
                                            
                                     
                                 | 
                                3 | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Krossade tomater
                                            
                                     
                                 | 
                                400 g | 
| 
                                     
                                            
                                                Tomatpuré
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Grönsaksbuljong
                                            
                                     
                                 | 
                                1 tärning | 
| 2½ dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Salt
                                            
                                     
                                 | 
                                1 tsk | 
| 
                                     
                                            
                                                Malen vitpeppar
                                            
                                     
                                 | 
                                1 krm | 
| 
                                     
                                            
                                                Hackad färsk basilika
                                            
                                     
                                 | 
                                1 dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Lasagneplattor
                                            
                                     
                                 | 
                                9 | 
| 500 g | |
| 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Tomater på burk kan bytas ut mot 4 stycken färska tomater för 4 portioner. Purjolöken kan bytas ut mot 3 stycken lökar för 4 portioner.
Näringsvärden, per port
Energi:
486 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,7 g | 
| Protein: | 27,3 % | 32,6 g | 
| Fett: | 34,9 % | 19,2 g | 
| Kolhydrater: | 37,8 % | 45,2 g |