Franska fiskbiffar
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Fisk i ny form! Fiskbiffarna är allra godast till hemlagat potatismos.
Ingredienser
|
Sejfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackade färska örter
|
½ dl |
|
Potatismjöl
|
2 msk |
| 1½ dl | |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
179 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 57,1 % | 25,1 g |
| Fett: | 27,7 % | 5,6 g |
| Kolhydrater: | 15,2 % | 6,7 g |