Äggröra med bacon och curry
20 min
Brunch
Frukost
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
En varm och krämig äggröra landar mjukt i magen. Här har den fått smak av curry och serveras på rostat bröd med färsk spenat och knaperstekt bacon.
Ingredienser
Bacon
|
140 g |
---|
Gul lök
|
1 |
---|---|
Curry
|
1 tsk |
Ägg
|
6 |
1 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Rostat bröd
|
4 skivor |
---|---|
Babyspenat
|
80 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
402 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 19,4 % | 19,2 g |
Fett: | 59,9 % | 27,2 g |
Kolhydrater: | 20,7 % | 20,5 g |

