Lasagne Verde
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
En förföriskt god vegetarisk lasagne med spenat, zucchini och vitlök i fyllningen. Det går snabbt med färdigriven ost, eller toppa lasagnen med din favoritost.
Ingredienser
Lasagneplattor, gärna fullkorn
|
9 |
---|
Bechamelsås:
50 g | |
Vetemjöl
|
¾ dl |
8 dl | |
Salt
|
1 tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Malen muskot
|
1 krm |
150 g |
Fyllning:
Fryst bladspenat
|
250 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Zucchini
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Citron
|
rivet skal av ½ |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
553 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,8 g |
Protein: | 18,5 % | 25,1 g |
Fett: | 42,5 % | 26,6 g |
Kolhydrater: | 39 % | 53 g |

