Red velvet cupcakes
50 min
Afternoon tea
Frysbar
•
&format=webp)
Red velvet cupcakes är saftiga och vackert mörkröda cupcakes med chokladsmak. Med fräsch och god topping och söta bär på toppen, blir dessa cupcakes till kalasets höjdpunkt.
Ingredienser
Ägg
|
3 |
---|---|
Strösocker
|
2 dl |
Vetemjöl
|
2 dl |
Kakao
|
4 msk |
Bakpulver
|
1½ tsk |
Vaniljsocker
|
1 msk |
Arla Ko® Filmjölk
|
½ dl |
Arla Köket® Smör- & rapsolja
|
1 msk |
Röd hushållsfärg
|
2 msk |
Vitvinsvinäger
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Topping:
Svenskt Smör från Arla® rumsvarmt
|
50 g |
---|---|
Arla® Färskost Naturell
|
300 g |
Florsocker
|
4 dl |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Gör så här
Frosting:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
460 kcal
Näringsvärden per st | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Fett: | 21 g |
Kolhydrater: | 62 g |

