Fritera kroketterna i förväg och "puffa" dem i ugnen när det är dags att äta.
1160 kcal
Protein: | 53 g |
Kolhydrater: | 49 g |
Fett: | 84 g |
Oxfilé
|
600 g |
---|---|
Salt och peppar
|
|
Rapsolja
|
1 msk |
80 g | |
Krossad vitlöksklyfta
|
1 |
Mandelpotatis
|
400 g |
---|---|
Färsk grön jalapeño
|
1 |
100 g | |
Äggula
|
1 |
50 g | |
Vetemjöl
|
1 dl |
Ägg
|
2 |
Panko
|
3 dl |
Matolja till fritering
|
Rödlök
|
1 |
---|---|
Champagnevinäger
|
½ dl |
100 g | |
Ägg
|
1 |
Champagnevinäger
|
2 msk |
Rapsolja
|
1 dl |
Broccoli
|
250 g |
---|---|
Kantareller
|
50 g |
2 msk |
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Vatten
|
1½ dl |
Majrova
|
1 |
Färsk körvel
|
|
---|---|
Färsk dragon
|
|
Färsk persilja
|