Ljummen rårissallad med rostbiff

Ljummen rårissallad med rostbiff

45 min Huvudrätt
I en ljummen sallad kommer smakerna fram ännu bättre. Med oljan från osten som dressing är det här riktigt sommar-lat mat!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/ljummen-rarissallad-med-rostbiff/

Gör så här

  • Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Häll av oljan från osten och spara den. Vänd ner osten i riset medan det är varmt.
  • Skär tomaterna i tärningar. Finhacka löken. Strimla rostbiffen. Häll av oliverna.
  • Blanda tomater, lök, rostbiff och oliver med riset och vänd ner spenaten. Ringla över ½ dl av oljan. Salta och peppra.
Klart!
Energi:

595 kcal

Protein: 30 g
Kolhydrater: 53 g
Fett: 19 g

Ingredienser

1 burk
Fullkornsris
3 dl
Tomater
2
Rödlök
1
Skivad rostbiff
200 g
Kalamataoliver
150 g
Babyspenat
65 g
Salt
1 krm
Svartpeppar
1 krm