Korvbröd med rostad lök

Korvbröd med rostad lök

Att baka egna korvbröd är både enkelt och gott. Tänk bara på att genast frysa in de korvbröd som inte ska ätas samma dag.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (23 st)

Mitt betyg:

Korvbröd med rostad lök

Att baka egna korvbröd är både enkelt och gott. Tänk bara på att genast frysa in de korvbröd som inte ska ätas samma dag.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Smula ner jästen i en bunke och tillsätt mjölk och salt. Rör om tills jästen löst sig. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig deg. Dela degen i 12 bitar och forma dem till släta, avlånga korvbröd. Lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk ca 1 tim eller tills bröden jäst upp till dubbel storlek. Sätt ugnen på 225°. Grädda korvbröden i mitten av ugnen 8-10 min. Låt kallna på galler.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 6 g
Skriv ut