Bullar med brie och chorizo

Bullar med brie och chorizo

Godaste picknickbrödet fyller du med kryddig korv och krämig ost. Lätt att ta med och att äta på utflykten.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (3 st)

Mitt betyg:

Bullar med brie och chorizo

Godaste picknickbrödet fyller du med kryddig korv och krämig ost. Lätt att ta med och att äta på utflykten.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 24 st

Fyllning:

Gör så här:

Värm mjölken med smör-&rapsolja till ca 37°. Smula jäst och salt i en degbunke, häll över mjölkblandningen och lös upp jästen. Tillsätt det mesta av mjölet och arbeta degen minst 5 min till en smidig deg. Låt jäsa övertäckt ca 30 min. Kavla ut degen till en rektangel ca 55x40 cm. Skär osten i skivor. Fördela chorizo och ost på degen. Rulla ihop till en rulle och skär 24 bullar. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa ca 20 min. Sätt ugnen på 250°. Pensla bullarna med ägg och strö över oregano. Grädda bullarna i mitten av ugnen 8-10 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 105 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 5 g
Skriv ut