Kokt sparris med hackat ägg och brynt smör

Kokt sparris med hackat ägg och brynt smör

Färsk sparris betyder vår. Här i en mild förrättssallad med nötigt smör och knapriga krutonger.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (27 st)

Mitt betyg:

Kokt sparris med hackat ägg och brynt smör

Färsk sparris betyder vår. Här i en mild förrättssallad med nötigt smör och knapriga krutonger.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Bryt av nedersta delen på sparrisen. Skär bort kanterna på brödskivorna. Smula brödskivorna och stek smulorna frasiga i 1-2 msk smör. Koka sparrisen i saltat vatten 2-5 min. Skala och hacka äggen. Bryn resten av smöret i en kastrull. Lägg upp sparrisen på ett fat. Strö över ägghacket. Ringla över det brynta smöret och toppa med brödsmulorna. Strö över salt och peppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 190 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 13 g
Skriv ut