Karamelliserad gräddädel på kavring

Karamelliserad gräddädel på kavring

20 min
Fyra ingredienser, 20 minuter och en brännare, mer behövs inte för att göra ett gott tilltugg till drinken. Ädelosten får extra smak, sockrad och bränd under en liten gaslåga. Har du ingen brännare kan du använda ugnens grillfunktion.
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
https://www.arla.se/recept/karamelliserad-graddadel-pa-kavring/

Gör så här

  • Skär osten i skivor. Hyvla päronen i 2 mm tunna skivor. Dela brödskivorna på mitten.
  • Lägg först päronskivorna på kavringen och sedan osten.
  • Strö över sockret och bränn av med brännare tills sockret smält.
Klart!
Energi:

105 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 12 g
Fett: 5 g

Ingredienser

100 g
Päron
1
Kavring
4 skivor
Rårörsocker
2 msk