Fiskburgare med smögenröra

Fiskburgare med smögenröra

25 min Huvudrätt
Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fiskburgare-med-smogenrora/

Gör så här

  • Börja med smögenröran.
  • Skala och hacka räkorna. Rör ihop crème fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar.
  • Salta fisken. Stek den i smör-&rapsolja 3–4 min på varje sida.
  • Dela bröden och rosta snittytan i en torr varm stekpanna.
  • Lägg ihop dem med sallad, fisk och smögenröran emellan.
Klart!

Räkor med skal kan bytas ut till 80 g räkor utan skal.

Energi:

355 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 2 g
Fett: 26 g

Ingredienser

Gösfilé
500 g
Salt
1 tsk
2 msk
Smögenröra:
Räkor med skal
200 g
2 dl
Dijonsenap
1 tsk
Hackad färsk dill
2 msk
Salt
2 krm
Svartpeppar
½ krm
Portionsbröd
4
Sallad