Cheesecake med vit choklad

Cheesecake med vit choklad

På gränser mellan krämig och fast - precis som en klassisk cheesecake ska vara. Servera den som den är eller med syrliga bär.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (11 st)

Mitt betyg:

Cheesecake med vit choklad

På gränser mellan krämig och fast - precis som en klassisk cheesecake ska vara. Servera den som den är eller med syrliga bär.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Botten:

Fyllning:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Smält smöret. Mixa kexen till smulor och rör ihop med smöret. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Hacka chokladen och smält den i mikro eller över vattenbad. Lägg alla ingredienser till fyllningen utom den smälta chokladen i en bunke och rör ihop till en jämn smet. Vänd till sist ner den smälta chokladen. Sänk ugnstemperaturen till 150°. Häll smeten i formen och baka i mitten av ugnen ca 30 min. Stäng av värmen och låt kakan stå kvar i ugnen ca 30 min. Låt kallna helt.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 28 g
Skriv ut