Blåbärsparfait

Blåbärsparfait

Parfait är en frusen dessert med en konsistens som liknar glass. Den är otroligt enkel att göra och går att förbereda innan gästerna kommer.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (12 st)

Mitt betyg:

Blåbärsparfait

Parfait är en frusen dessert med en konsistens som liknar glass. Den är otroligt enkel att göra och går att förbereda innan gästerna kommer.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

  • 200 g blandade färska bär

Gör så här:

Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden. Rör ner kvargen och blåbärssylten i äggsmeten. Vänd försiktigt ner grädden. Täck en rund form, ca 1 ½ liter med plastfolie. Häll ner smeten och täck med plastfolie. Frys minst 5 tim. Ställ parfaiten i kylen ca 1 tim innan servering. Servera med färska bär.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 205 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 12 g
Skriv ut