Kelda

Kelda® – enkelt och smakfullt

Med Kelda kan du njuta av härlig soppa, sås och grädde. Sopporna kan du äta som dom är, eller varför inte prova att experimentera med dom för att få din egen smak? Såser varierar från klassiska såser till klickbara grillsåser och kan lyfta en hel maträtt! Keldas grädde passar också bra till matlagning, både enkelt och gott. Kelda förvandlar naturliga ingredienser till enkla och goda måltider som kan njutas av alla!

Texmex tomatsoppa − ¡Vamanos, Amigos!

Nu smäller vi till med en tomatsoppa a la texmex spice! Texmexsoppan är en matig tomatsoppa gjord på tomat- och paprikabitar. Den är smaksatt med klassiska tacokryddor som jalapeño, spiskummin och vitlök. Nu blir det fredag varje dag!

Mer om våra olika Kelda-produkter

Kelda soppor
Kelda klassiska såser
Kelda pastasåser
Kelda grillsåser
Fråga Kelda

Nya recept på soppor och klassiska såser − utan onödiga tillsatser

Nu har vi rensat bort så mycket som möjligt av ingredienser som inte har ett värde från Keldas soppor och klassiska såser. Vi har tagit bort maltodextrin, glukossirap, jästextrakt och palmolja. Genom att ta bort jästextrakt blir smaken renare, då råvarorna framhävs. I buljongerna som vi använder fanns det tidigare små mängder palmolja, men det är nu ersatt med rapsolja. Så njut nu av naturligt godare Kelda!