Pannacotta med gräslök och löjrom
4 tim
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Tillbehör
•
Denna pannacotta serveras som förrätt. Det går bra att förbereda pannacottan dagen innan och bara klicka på löjrom när gästerna kommer.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
2 |
|---|---|
| 2½ dl | |
| 1½ dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackad färsk gräslök
|
1 dl |
|
Löjrom
|
50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
114 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 12,1 % | 3,4 g |
| Fett: | 81,2 % | 10,5 g |
| Kolhydrater: | 6,7 % | 1,9 g |