Oxfilé med kantarellsmör
1 tim 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Perfekt stekt eller grillad oxfilé serverad med kantarellsmör som ger ljuvlig smak av svamp och doft av skog.
Ingredienser
Oxfilé
|
600 g |
---|---|
Kantarellsmör:
Kantareller
|
2 dl |
---|---|
125 g | |
Torkad rosmarin
|
½ msk |
Citronsaft
|
1 msk |
Salt
|
2 krm |
Vitpeppar
|
1 krm |
Servera med:
Riven Kvibille® Cheddar 6 mån
|
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
427 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 31,4 % | 33 g |
Fett: | 66 % | 31,9 g |
Kolhydrater: | 2,6 % | 2,7 g |

