Kabanoss och coleslaw med fänkål

Kabanoss och coleslaw med fänkål

Smakrik kabanoss med en coleslaw på fänkål, morot och smak av äpple och pepparrot. Mycket gott till både kryddad korv och som tillbehör till grillat eller stekt kött.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (1 st)

Mitt betyg:

Kabanoss och coleslaw med fänkål

Smakrik kabanoss med en coleslaw på fänkål, morot och smak av äpple och pepparrot. Mycket gott till både kryddad korv och som tillbehör till grillat eller stekt kött.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 600 g kabanoss

Coleslaw med fänkål:

  • 150 g fänkål
  • 75 g morötter
  • ½ rödlök
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 msk riven pepparrot
  • ½ dl grovrivet äpplen
  • 1 tsk honung
  • saften av ½ lime
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm malen spiskummin
  • salt och peppar

Rostad mandelpotatis:

Gör så här:

Skiva fänkålen tunt. Skala och skiva morot och lök tunt. Blanda med crème fraiche och övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Sätt ugnen på 175º. Dela potatisen på längden. Lägg potatis och vitlök i en ugnssäker form. Ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra. Rosta i mitten av ugnen 30-40 min. Stek korven i en stekpanna eller i ugnen. Servera med fänkålslaw och mandelpotatis.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 745 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 52 g
Skriv ut