Grönkålschips med apelsindipp

Grönkålschips med apelsindipp

Grönkål som rostas i ugnen blir till frasiga och goda chips. Servera chipsen med en uppfriskande dipp på smetana och apelsin med ett sting av chili.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (128 st)

Mitt betyg:

Grönkålschips med apelsindipp

Grönkål som rostas i ugnen blir till frasiga och goda chips. Servera chipsen med en uppfriskande dipp på smetana och apelsin med ett sting av chili.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Apelsindipp

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Rör ihop dippen. Lägg grönkålen på ett bakplåtspapper på en plåt. Ringla över smör-&rapsolja och salta. Massera in det i grönkålen. Rosta i mitten av ugnen ca 10 min. Låt svalna. Servera med dippsåsen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 24 g
Skriv ut