Fisk i ugn med kaviar

Fisk i ugn med kaviar

30 min Huvudrätt
Fisk i ugn är både lättlagat och jättegott! Här med ett täcke av smakrik sås på salt kaviar och syrlig crème fraiche.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fisk-i-ugn-med-kaviar/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Dela fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form.
  • Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med crème fraiche. Bred blandningen över fisken.
  • Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
Klart!
Energi:

415 kcal

Protein: 34 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Sejfilé
600 g
Kaviar
4 msk
Gul lök
1
2 dl