Choklad- och apelsincheesecake

Choklad- och apelsincheesecake

En häftig avslutning på middagen. Dekorera med exotiska frukter och låt fantasin flöda.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (48 st)

Mitt betyg:

Choklad- och apelsincheesecake

En häftig avslutning på middagen. Dekorera med exotiska frukter och låt fantasin flöda.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 10 bitar

Fyllning

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Krossa kexen fint eller stöt dem i mortel. Hacka chokladen. Smält smöret, rör ner chokladen. Rör tills chokladen smält. Blanda chokladsmeten med kexen. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Förgrädda skalet ca 5 min. Vispa ägg och socker. Rör ner apelsinjuice, apelsinskal, färskosten och Créme Fraiche. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 min. Låt kallna och garnera med frukt.

Källa:

Rekommenderade produkter