Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Dessa chips är enkla och snabba att göra och är en fantastisk förrätt eller tilltugg till drinken. Bjud på de läckra chipsen och festen blir en succé.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (72 st)

Mitt betyg:

Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Dessa chips är enkla och snabba att göra och är en fantastisk förrätt eller tilltugg till drinken. Bjud på de läckra chipsen och festen blir en succé.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. Skär fikon eller päron i klyftor. Lägg en klick crème fraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten.

Tips:

Fikonen kan ersättas med päron.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 5 g
Skriv ut