Bakad lax med chilistuvade grönsaker

Bakad lax med chilistuvade grönsaker

Bakad lax med en härligt krämig röra på lättkokta grönsaker som får en ny smakdimension av créme fraiche med asiatiska smaker. Otroligt gott till laxen!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (32 st)

Mitt betyg:

Bakad lax med chilistuvade grönsaker

Bakad lax med en härligt krämig röra på lättkokta grönsaker som får en ny smakdimension av créme fraiche med asiatiska smaker. Otroligt gott till laxen!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1 salladslök strimlad
  • ½ dl färsk gräslök
  • salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 100º. Skär fisken i fyra bitar. Salta, peppra och lägg dem i en ugnssäker form. Pensla med smör-&raspolja och baka dem i mitten av ugnen till 55º innertemperatur, ca 45 min. Skala moroten och rödlöken. Skär moroten i tunna skivor och löken i strimlor. Skölj och ansa purjolöken. Skär den och kålen i bitar. Koka grönsakerna i lättsaltat vatten 2-3 min. Häll av vattnet. Rör ner crème fraiche, salladslök och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Servera med jasminris.

Källa:

Rekommenderade produkter