Bregött® Naturligt gött

Under sommaren byter Bregott original namn till Bregött. De nya paketen finns i begränsad upplaga i butiker över hela landet, så det är först till kvarn som gäller för alla som vill ha lite mer dialekt på frukostbordet.

Passa också på att ladda ner Göttifieraren, ett plugin som du enkelt installerar till webbläsaren Chrome som byter ut alla Gott mot Gött, på vilken sajt du än surfar. Ha det gött!

Ladda ner Göttifieraren

Bregötts goda smak kommer från dess naturliga ingredienser; smör, rapsolja och en nypa salt. Det finns ett Bregött för alla smaker. Normalsaltat, Extrasaltat och med Havssalt är några favoriter sedan länge. Föredrar du mindre fett så finns Bregött Mellan och Bregött Mindre. Bregött finns även som Ekologisk och Laktosfri. Nyast av dem alla är Bregött Gourmet som innehåller lite mer smör, vilket ger ännu fylligare smak.

Bregött är gjord på svensk grädde från Arlagårdar, på Götene mejeri i Sverige.

MER SMÖR. STÖRRE SMAK.

Grädden som kärnas till smör i Bregott Gourmet är varsamt behandlad för att få en härligt krämig konsistens. Vi blandar i lite fin rapsolja, så att det blir lättare att bre, och en nypa salt. Bregott Gourmet innehåller rikligt med smör som ger en fyllig smak med rund och len sälta. Bre Bregott Gourmet på ett färskt nybakat bröd och njut i fulla drag.

Bregott Gourmet. Mer Smör. Större Smak.

Filmer från Bregott­fabriken

Bregott Gourmet är en produkt i Bregott-sortimentet som innehåller rikligt med smör som ger en fyllig smak med en rund och len sälta.

Bregott Alla Bregott-produkter