Kantarelltoast med forellrom och crème fraiche
30 min
Förrätt
•
&format=webp)
Har du svårt att välja mellan skagen- eller skogstema på dina tilltugg? Här kommer lösningen i form av en ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Den har både aromatiska kantareller och lyxig rom som serveras med en klick crème fraiche för en mild syra som bryter av fint mot både svampen och rommen.
Ingredienser
Kantareller
|
200 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
50 g | |
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Surdegsbröd
|
4 skivor |
---|
1 dl | |
Hackad färsk timjan
|
2 msk |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Machésallad
|
|
Forellrom eller löjrom
|
100 g |
Oxalis
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
325 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 10 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 21 g |

