Köttfärsbiffar med pepprig sås
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Variera köttbullarna med våra smakrika biffar, gott med nykokt pasta till.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Köttfärs
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Chilisås
                                            
                                     | 3 msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Grovmalen peppar, t ex - vit- svart- grön- och rosépeppar
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Soja
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Torkad timjan
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | ½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
313 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g | 
| Protein: | 35,2 % | 27,1 g | 
| Fett: | 58,7 % | 20,8 g | 
| Kolhydrater: | 6,1 % | 4,7 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
    