Oxfilé med parmaflarn
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Klassisk festrätt i ny tappning! Det läckra parmaflarnet är både snyggt och gott!
Ingredienser
Oxfilé
|
1¼ kg |
---|---|
Parmaskinka
|
8 skivor |
Salt
|
2 tsk |
Svartpeppar
|
½ tsk |
Små rödlökar
|
2 |
Sås:
4 dl | |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Torkad dragon
|
2 tsk |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Vitt vin
|
1 dl |
Salt och peppar
|
Hasselnötspotatis:
Små delikatesspotatis
|
800 g |
---|---|
2 msk | |
Hasselnötter
|
1½ dl |
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
577 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 30,4 % | 43,2 g |
Fett: | 54 % | 35,2 g |
Kolhydrater: | 14,1 % | 20 g |

