Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma

15 min Förrätt Varmrätt
Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma

Persilja och honungssötma blir läckert ihop med nötköttets mustiga smak.

Ingredienser

Tunna skivor bresaola
100 g
Formbröd
2 skivor
1½ msk
Hackad färsk persilja
2 dl
1 dl
Senap
1 msk
Flytande honung
1 tsk

Gör så här

  • Lägg upp köttet på assietter.
  • Kantskär brödet och skär det i tärningar. Stek dem runt om i smör-& rapsolja i en stekpanna tills de blir gyllenbruna.
  • Fördela brödtärningarna över köttet. Strö över persiljan.
  • Blanda minifraiche, senap och honung och ringla det över alltsammans.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

135 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 10 g
Fett: 7 g
https://www.arla.se/recept/lufttorkat-notkott-med-persilja-och-honungssotma/