Chokladcheesecake i glas

Chokladcheesecake i glas

45 min Efterrätt
Chokladcheesecake, en proffsig dessert som du lätt och snabbt rör ihop. Bjud vännerna på chokladcheesecake i portionsglas och toppa med hackad choklad.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/chokladcheesecake-i-glas/

Gör så här

  • Smält smöret och mixa med kexen. Fördela i botten på fyra glas.
  • Vispa grädden med kakao, florsocker och vaniljsocker. Rör i kvarg.
  • Klicka det i glasen och låt stå i kyl 20-30 min.
  • Hacka chokladen och strö över den vid servering.
Klart!

Riv apelsinskal och blanda i moussen.

Energi:

430 kcal

Protein: 11 g
Kolhydrater: 32 g
Fett: 29 g

Ingredienser

2 msk
Digestivekex
4
1 dl
Kakao
½ dl
Florsocker
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
250 g
Mörk choklad
25 g