Bookmaker toast

Bookmaker toast

1 tim Huvudrätt Förrätt
Bookmaker toast är en riktigt lyxig macka med stekt entrecôte, dijoncrème, rikigt med färskriven pepparrot och äggula.
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/bookmaker-toast/

Gör så här

  • Salta och peppra köttet. Låt stå i rumstemeratur.
  • Rör ihop dijoncrèmen.
  • Tvätta salladsbladen, skala och skiva löken, skala och finriv pepparroten.
  • Hetta upp smör-&rapsolja i en stekpanna. Stek köttskivorna på hög värme 2-3 min per sida. Låt köttet vila innan det skärs upp i skivor.
  • Stek brödet i smör-&rapsolja tills det fått lite färg.
  • Bred dijoncrème på bröden. Lägg på sallad, entrecôte, lök och pepparrot på varje skiva. Toppa med äggulorna.
Klart!
Energi:

564 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 29 g
Fett: 37 g

Ingredienser

Entrecote à 200 g
2 skivor
Salt och svartpeppar
Dijoncrème:
1 dl
Dijonsenap
1 msk
Flytande honung
1 tsk
Salt och svartpeppar
Till servering:
Blad romansallad
4
Rödlök
1
Färsk pepparrot
50 g
Surdegsbröd
4 skivor
Äggulor
4