Arabisk pannacotta med granatäpple

Arabisk pannacotta med granatäpple

60+ min Efterrätt
En spännande och härligt krämig arabisk pannacotta där du i princip bara behöver vispa ihop ingredienserna, hälla upp i formar och sedan ställa i kylen. Rosenvatten sätter smaken och granatäpplekärnor gör dessa portionsefterrätter magiskt vackra att servera.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/arabisk-pannacotta-med-granatapple/

Gör så här

  • Blanda puck creamy white, 7 dl mjölk och socker i en kastrull. Vispa ihop majsstärkelse med resten av mjölken och rör ner.
  • Koka upp under omrörning tills krämen tjocknat. Ta från värmen och rör ner rosenvatten.
  • Häll upp i portionsskålar och låt stå i kyl 3-4 tim. Strö över granatäppelkärnor och pistagenötter vid servering.
Klart!
Energi:

260 kcal

Protein: 6 g
Kolhydrater: 23 g
Fett: 16 g

Ingredienser

Puck® Creamy à 170 g
2 burkar
8 dl
Strösocker
1 dl
Majsstärkelse
5 msk
Rosenvatten
2 msk
Granatäppelkärnor
1 dl
Pistagenötter
1 dl