Östra Vee – Väse Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Adress till gården
Östra Vee
Vee 207
660 57 Väse

Datum: Söndag 15 maj

Gården öppnar 09.30
Korna släpps 11.00

Beskrivning av gården
Gården är en släktgård som drivs av Erik och Mattias med inriktning påmjölkproduktion. Man har en modern ladugård med lösdrift och en mjölk-robot. Ca 80 kor och 100 ungdjur, planer finns att bygga ett nytt ungdjursstall.

Program
Gården öppnar klockan 09.30 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Därför behöver vi dina kontaktuppgifter
På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på den gård just du anmält dig till, bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. Om detta sker vill vi kunna meddela dig detta så fort som möjligt, därför behöver vi dina kontaktuppgifter.

Vägbeskrivning
Sväng av E18 vid Värmlandsrasta i Väse mot Hagfors, efter 4 km passerar man kyrkan på vänster sida. Fortsätt 300 m, gården ligger på höger sida.

Välkommen på årets kosläpp!