Elmersgården – Vårgårda Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Adress till gården
Elmersgården Rensvist
447 91 Vårgårda 


Datum: Lördag 30 april

Gården öppnar: klockan 10.00
Korna släpps: klockan 11.00 

Beskrivning av gården
Elmersgården ägs nu av tredje generationen Kullingsjö. I driften är vi två delägare, Tobias och Kristoffer. Vi bedriver ekologisk mjölkproduktion med ca 260 kor, både svarta och röda.

Unikt för vår gård är att vi är delägare i en biogasanläggning där vi utvinner fordonsgas ur vår kogödsel och producerar fordonsgas som ersätter ca 2 miljoner liter diesel! 

Program
Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar. 

Därför behöver vi dina kontaktuppgifter
På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på den gård just du anmält dig till, bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. Om detta sker vill vi kunna meddela dig detta så fort som möjligt, därför behöver vi dina kontaktuppgifter.

Vägbeskrivning
Kör E20 till Vårgårda Tag av vid McDonalds och kör väg 42 mot Trollhättan. 
Efter 6 km är gården på vänster sida. Framme!

Välkommen på årets kosläpp!