Rugstorp Lantgård – Rockneby Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Adress till gården
Rugstorps Gård 115
395 95 Rockneby

Datum: Torsdag 5 maj

Gården öppnar 10.00
Korna släpps 11.00

Beskrivning av gården
Rugstorps Lantgård är ett familjejordbruk som varit i släkten i sex generationer
(sedan 1852). Gården ägs av Örjan och Ingeli Ivansson som har fem barn, varav fyra bor hemma. Två av barnen går i skolan och två av barnen arbetar i företaget. På gården finns, 65 kor och 30 tackor. Vi har robot i öppen lösdrift. 130 hektar åker, 30 hektar hage och 260 hektar skog. Gårdsbutik med café och bagaeri. Gården ingår i "Bo på Lantgård".

Vi finns på facebook som Rugstorps Lantgård.

Besök vår hemsida

Program
Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga aktiviteter
Under dagen kommer vårt gårdscafé och gårdsbutik vara öppet mellan 09.30-17.00. Det kommer även finnas enklare matservering utöver caféet.

Därför behöver vi dina kontaktuppgifter
På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på den gård just du anmält dig till, bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. Om detta sker vill vi kunna meddela dig detta så fort som möjligt, därför behöver vi dina kontaktuppgifter.

Vägbeskrivning
Utmed vägen mellan Ålem och Bäckebo. 

Välkommen på årets kosläpp!