Stora segerstad naturbruksgymnasium – Reftele Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit. Försök gärna med en annan gård.

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Adress till gården
Stora Segerstad Naturbruksgymnasium
Stora Segerstad
330 21  Reftele 

Datum: Söndag 24 april

Gården öppnar: kl 10.00
Korna släpps: kl 11.00

Beskrivning av gården
Lantbruksskolan började redan 1920 och har sedan 1935 varit i landstingets ägo. Stora Segerstad naturbruksgymnasium har gymnasieutbildningar, gymnasiesärskola och vuxenutbildningar inom lantbruk, skog, maskinmekanik och hund. 

Skolan ligger i en fantastisk miljö där lantbruk, skogsbruk, viltvård och hundträning bedrivs på stora arealer och i välutrustade undervisningslokaler. Maskinparker och verkstäder är tekniskt välutrustade och i djurstallarna bedrivs modern produktion av mjölk, svin, lamm, ägg och och nötkött. Hundutbildningen har tillgång till fina, bemannade hundstallar och goda träningsmöjligheter. 

Länk till skolans hemsida

Program
Gården öppnar klockan 10.00 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut 
som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga aktiviteter
Besökarna har också tillfälle att titta på skolan som visas upp.

Därför behöver vi dina kontaktuppgifter
På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på den gård just du anmält dig till, bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. Om detta sker vill vi kunna meddela dig detta så fort som möjligt, därför behöver vi dina kontaktuppgifter.

Vägbeskrivning
Skyltat från Refteleanmälningsformuläret.

Välkommen på årets kosläpp!