Stegsholm – Gålö Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Beskrivning av gården
På Stegsholm bor och arbetar Anders, Åse, Johan och Lillåse.Vi har 40 mjölkkor och 80 ungdjur i en traditionellt uppbunden ladugård. På gården finns även 30 tackor, 50 lamm och 16 hästar. Vi har arrenderat gården sedan 1968. På gården finns det ridskola och vi anordnar ridläger för barn. Det finns även ett gårdscafé, gårdsbageri och vi har även försäljning av gårdens kött. Hos oss kan du beställa din köttlåda! Sedan 2006 är gården en del av ett naturreservat.

Vägbeskrivning
Till vår gård kommer det mycket besökare så tänk på att komma i god tid. Åk ut på väg 227 Dalarövägen, tag av vid skylt Gålö, följ skyltar till gården. Gården ligger på höger sida av vägen. Parkering finns på åkrar på väg fram mot gården.

Information för dig som har bokat

Adress till gården
Stegsholm
137 96 Gålö

Datum: Söndag 15 maj

Gården öppnar: klockan 08.30
Korna släpps: klockan 11.00

Program
Gården öppnar klockan 08.30 och korna släpps ut på betet klockan 11.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

OBS! Till vår gård kommer det väldigt mycket besökare så tänk på att komma i god tid.

Välkommen på årets kosläpp!