Arla lanserar proteinrikt pålägg: färskost med kvarg

Lästid
1 min
Arla lanserar proteinrikt pålägg: färskost med kvarg
Publicerad
31 augusti 2016
Kontakter:
Presskontakt

Vecka 38 lanseras Arla Färskost + Kvarg med det bästa av två världar – friskheten från färskosten blandat med den härligt syrliga smaken av kvarg. Samtidigt utökas färskost-sortimentet med en ekologisk Arla Färskost samt en större förpackning av storfavoriten Arla Färskost Naturell.

Arla Färskost + Kvarg är fri från tillsatser och har mer protein och mindre fett än en vanlig färskost. Den är perfekt som smörgåspålägg till frukost, lunch eller på kvällsmackan, men kan också användas i matlagning och bakning. Arla Färskost + Kvarg finns i handeln från vecka 38.

Arla lanserar samtidigt Arla Färskost Naturell Eko, en krämig ekologisk färskost med frisk smak. Dessutom kommer Arla Färskost Naturell 250g, en älskad storsäljare i en ny, större förpackning.

De rekommenderade cirkapriserna[1] är:

Arla Färskost + Kvarg, 150g, cirkapris 12-14 kr
Arla Färskost Naturell Eko, 150g, cirkapris 15-17 kr
Arla Färskost Naturell, 250g, cirkapris 18-20 kr

Samtliga produkter lanseras i butik vecka 38.

För produktprov och högupplösta bilder, kontakta:

Matilda Danielsson, presskontakt Prat PR
Tel: 073-646 30 95
E-post: matilda.danielsson@prat.se

[1]Endast rekommendationer. Butiken äger alltid rätten att själv sätta sina konsumentpriser.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76