Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Varm blodapelsinsoppa
Varm blodapelsinsoppa
15 min
Efterrätt
•
Se kommentarer
Apelsin- och kaneldoftande soppa med krämig vaniljklick.
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(649)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(723)
Budget
30 min
Gazpacho
(32)
Budget
Köttfärssoppa
(177)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(958)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka upp juice, råsocker och kanel i en kastrull. Rör i majsstärkelsen utrört i lite kallt vatten. Låt soppan koka på svag värme ca 2 min.
Vispa grädden hårt och rör i yoghurt, vaniljsocker och råsocker. Klicka på den varma soppan.
Klart!
Ingredienser
Apelsin- & blodapelsinjuice
6 dl
Rårörsocker
1 dl
Kanelstänger
2
Majsstärkelse
1 msk
Kelda® mellangrädde
1 dl
Arla Köket® turkisk yoghurt 200 g
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
Rårörsocker
1 msk
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(649)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(723)
Budget
30 min
Gazpacho
(32)
Budget
Köttfärssoppa
(177)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(958)
15 min
Aioli
(47)
45 min
Rabarbersoppa
(32)
30 min
Morotssoppa
(485)
30 min
Blomkålssoppa
(1032)
Budget
20 min
Fisksoppa
(600)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum