Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rabarbermjölk
Rabarbermjölk
15 min
Mellanmål
•
Se kommentarer
Rabarber, kardemumma och kvarg i en mjölkdrink som smakar sommar.
Andra liknande recept
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3884)
30 min
Rabarbersaft
(231)
45 min
Smulpaj
(2015)
45 min
Knäckig rabarberpaj
(679)
Budget
Glutenfri rabarberpaj
(28)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala och skär rabarbern i ½ cm stora bitar. Koka dem tillsammans med honung och vatten i en kastrull ca 5 min. Låt kallna.
Mixa rabarbern med övriga ingredienser, häll upp på glas och dekorera ev med myntablad. Servera genast.
Klart!
Näringsvärden, per glas
Energi:
390 kcal
Protein:
24 g
Kolhydrater:
54 g
Fett:
7 g
Ingredienser
Rabarber
200 g
Honung
2 msk
Vatten
2 msk
Kardemummakärnor
½ tsk
Arla Ko® standardmjölk
2 dl
Arla® yoghurtkvarg naturell
2 dl
Myntablad
Andra liknande recept
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3884)
30 min
Rabarbersaft
(231)
45 min
Smulpaj
(2015)
45 min
Knäckig rabarberpaj
(679)
Budget
Glutenfri rabarberpaj
(28)
15 min
Rabarberkräm
(843)
45 min
Rabarberkaka i långpanna
(791)
Budget
Rabarberkaka
(7)
20 min
Rabarbermarmelad
(25)
Budget
30 min
Rabarbersirap
(7)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum