Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pajdeg med kvarg
Pajdeg med kvarg
•
Se kommentarer
Här har vi bytt ut en del av smöret till kvarg för en magrare pajdeg som även blir smidig och lätt att arbeta med.
Andra liknande recept
35 min
Pajdeg till matpajer
(209)
10 min
Smuldeg
(194)
1 tim
Quiche Lorraine
(27)
45 min
Rabarberpaj med maräng
(101)
Budget
1 tim
Broccolipaj med ädelost
(428)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Mixa smör och mjöl i en matberedare till en grynig massa.
Tillsätt kvarg och mixa till en slät deg. Låt vila minst 30 min i kyl.
Klart!
Näringsvärden, per sats
Energi:
1150 kcal
Protein:
19 g
Kolhydrater:
110 g
Fett:
69 g
Ingredienser
Vetemjöl
2½ dl
Svenskt Smör från Arla®
75 g
Arla Köket Kesella® kvarg
½ dl
Andra liknande recept
35 min
Pajdeg till matpajer
(209)
10 min
Smuldeg
(194)
1 tim
Quiche Lorraine
(27)
45 min
Rabarberpaj med maräng
(101)
Budget
1 tim
Broccolipaj med ädelost
(428)
60+ min
Citronmarängpaj
(747)
Budget
35 min
Glutenfri pajdeg
(10)
50 min
Pajdeg till desserter
(63)
Budget
1 tim
Kirskålspaj med ost
(8)
Grekisk paj med ost och grönsaker
(203)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum