Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Vårrullar
Vårrullar
50 min
Buffé
•
Se kommentarer
Pyssla ihop egna vårrullar till fredagsmyset eller mingelfesten. Variera fyllningen med kycklingfärs eller vegetarisk färs om du vill och servera med olika dippsåser.
Andra liknande recept
Budget
35 min
Stekt ris
(84)
30 min
Kycklingwok
(83)
Budget
60+ min
Naanbröd
(92)
25 min
Pad thai
(303)
60+ min
Yakiniku
(108)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj i kallt vatten och låt rinna av. Hacka dem grovt och ställ kallt.
Riv vitkålen. Skala och riv morötterna. Strimla salladslökarna.
Fräs färsen i smör i en stekpanna. Rör om så färsen smular sig. Tillsätt vitkål, morot och salladslök.
Fortsätt steka tills allt känns mjukt. Tillsätt soja och chiliflakes. Låt svalna.
Sätt ugnen på 200°.
Blanda nudlarna med färsen.
Vispa upp ägget. Lägg ut ett ark i taget på en skärbräda och pensla med ägg. Lägg ca 2 msk färsröra på arket och rulla ihop.
Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Smält smör och pensla över rullarna. Baka i mitten av ugnen ca 25 min.
Klart!
Näringsvärden, per styck
Energi:
120 kcal
Protein:
6 g
Kolhydrater:
10 g
Fett:
6 g
Ingredienser
Glasnudlar
50 g
Vitkål
150 g
Morötter
2
Salladslökar
3
Nötfärs
300 g
Svenskt Smör från Arla®
2 msk
Japansk soja
1 msk
Chili flakes
1 krm
Ägg
1
Vårrulle- eller filodeg
12 ark
Svenskt Smör från Arla®
25 g
Andra liknande recept
Budget
35 min
Stekt ris
(84)
30 min
Kycklingwok
(83)
Budget
60+ min
Naanbröd
(92)
25 min
Pad thai
(303)
60+ min
Yakiniku
(108)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(723)
45 min
Teriyakikyckling
(57)
Budget
30 min
Nudelsallad
(10)
Poké bowl
(23)
30 min
Biff med bambuskott
(30)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum