Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple
Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple
30 min
Buffé
Förrätt
•
Se kommentarer
Lättlagad pastej som du gör läckra smörrebröd av eller ställer fram som den är på julbordet.
Andra liknande recept
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(134)
45 min
Kycklinglår i ugn
(168)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2006)
45 min
Kycklingfärsbiffar
(37)
Kycklingpasta med spenat och parmesan
(642)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala apelsinerna med kniv. Skär ut hinnfria filéer och skär dem i mindre bitar.
Bred smör på brödskivorna.
Skiva kycklingleverpastejen i 8 skivor, ca ½ cm tjocka, med en varm kniv. Lägg en skiva på varje brödskiva.
Toppa med apelsinbitar, granatäpplekärnor och ärtskott.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
380 kcal
Protein:
8 g
Kolhydrater:
16 g
Fett:
31 g
Ingredienser
Kavring
8 skivor
Apelsiner
2
Svenskt Smör från Arla®
3 msk
Kyckling leverpastej, ca 0,5 cm tjocka
8 skivor
Granatäppelkärnor
1 dl
Ärtskott
1 dl
Inkluderad
60+ min
Smörig kycklingleverpastej
(31)
Andra liknande recept
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(134)
45 min
Kycklinglår i ugn
(168)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2006)
45 min
Kycklingfärsbiffar
(37)
Kycklingpasta med spenat och parmesan
(642)
10 min
Currysås
(113)
25 min
Pad thai
(303)
Rabarberkyckling
(350)
60+ min
Kycklingklubbor i ugn
(70)
20 min
Enkel kycklinggryta
(435)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum