Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pytt i panna
Budget
Pytt i panna
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Grundrecept på pytt i panna - en svensk klassiker som kan varieras på många sätt. Pytt i panna brukar oftast serveras med skivade inlagda rödbetor och stekt ägg.
Andra liknande recept
50 min
Biff Rydberg
(213)
50 min
Grekisk pytt i panna
(20)
Budget
25 min
Gräddstuvad pyttipanna
(7)
40 min
Laxpytt med örter
(54)
30 min
Boeuf Lyonnaise
(72)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala och hacka löken fint. Skär potatis, kött och korv i små tärningar. Stek lök, potatis, kött och korv var för sig i smör i en stekpanna.
Blanda sedan allt i pannan och smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja och servera med stekt ägg och skivade inlagda rödbetor.
Klart!
Tips:
Nötköttet kan även bytas ut mot fläskkött.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
450 kcal
Protein:
27 g
Kolhydrater:
33 g
Fett:
23 g
Ingredienser
Gula lökar
2
Kokta, skalade potatisar
6
Kokt eller stekt benfritt nötkött, tärnat
ca 300 g
Korv t ex falukorv
ca 200 g
Svenskt Smör från Arla®
3 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Hackad färsk persilja
½ dl
Till servering:
Skivade inlagda rödbetor
Stekt ägg
Andra liknande recept
50 min
Biff Rydberg
(213)
50 min
Grekisk pytt i panna
(20)
Budget
25 min
Gräddstuvad pyttipanna
(7)
40 min
Laxpytt med örter
(54)
30 min
Boeuf Lyonnaise
(72)
Budget
45 min
Isterband med rödbetshummus
(38)
50 min
Pytt i panna med curry och kikärter
(103)
30 min
Krämig svamppytt
(44)
45 min
Byxad abborre med kräft- och kantarellpytt
(17)
Budget
30 min
Indisk grönsakspytt
(120)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum