Pasta med ädelost
20 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Krämig pasta med ädelost och grönkål är en snabb och smakrik rätt. Den fylliga osten och den milda grädden bildar en len sås som passar perfekt med svampens umamismak. Att låta pastan koka med såsen den sista minuten ger extra smak och gör rätten extra krämig.
Ingredienser
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Champinjoner
|
250 g |
1 msk | |
Vitlöksklyftor
|
2 |
2 dl | |
140 g | |
Skott av grönkål
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
650 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,3 g |
Protein: | 12,7 % | 20,4 g |
Fett: | 44,6 % | 32,8 g |
Kolhydrater: | 42,7 % | 68,3 g |

