Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Biff med ansjovissmör och bönor
Biff med ansjovissmör och bönor
30 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Stekt biff blir extra gott med detta smör smaksatt med ansjovis och kapris som ger härlig sälta. Till biffen serverar vi en varm sallad på vita bönor - mycket gott!
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12356)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(134)
30 min
Salsicciapasta
(290)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2087)
30 min
Sommarsallad
(7)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Hacka ansjovisen fint. Rör smöret fluffigt. Blanda i ansjovis, senap och kapris.
Skölj bönorna i kallt vatten. Skär purjolök och tomater i bitar.
Stek köttet 2–3 min på varje sida i smör i en stekpanna.
Fräs bönor, purjolök och tomater hastigt i smör. Salta och peppra.
Servera köttet med ansjovissmöret och bönsalladen.
Klart!
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
470 kcal
Protein:
41 g
Kolhydrater:
18 g
Fett:
26 g
Ingredienser
Utskuren biff
600 g
Ansjovissmör:
Ansjovisfiléer
5
Svenskt Smör från Arla®, rumsvarmt
75 g
Dijonsenap
1 tsk
Kapris
1 msk
Varm bönsallad:
Vita bönor à 400 g
1 burk
Purjolök
1
Tomater
4
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Svenskt Smör från Arla®
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12356)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(134)
30 min
Salsicciapasta
(290)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2087)
30 min
Sommarsallad
(7)
1 tim
Lasagne
(2946)
20 min
Enkel potatissallad
(294)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(534)
60+ min
Tacopaj
(4112)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(47)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum