Kvibille® Ädel Whisky 36% blåmögelost 140g
Blåmögelost med god sälta och rund, fyllig och pikant smak. Osten är i grunden en Kvibille Ädel Grädd som smaksatts med whisky. Efter smaksättningen har denna ädelost fått mogna i en unik mognadskällare på Kvibille Mejeri i Halland. Kvibille® Ädel Whisky passar utmärkt till en festlig ostbuffé och till ostbricka.
Näringsdeklaration
Ingredienser
Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid, Penicillium roqueforti, konserveringsmedel E235, whisky, färgämne E150a, pepparextrakt.
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
| 
                Energi
                 
                    pr. 100 g
                    1653 kJ / 400 kcal
                 
             | 
        
| 
                Fett
                 
                    pr. 100 g
                    36 gram
                 
             | 
        
| 
                varav mättat fett
                 
                    pr. 100 g
                    23 gram
                 
             | 
        
| 
                Kolhydrat
                 
                    pr. 100 g
                    0,5 gram
                 
             | 
        
| 
                varav sockerarter
                 
                    pr. 100 g
                    0,5 gram
                 
             | 
        
| 
                Protein
                 
                    pr. 100 g
                    18 gram
                 
             | 
        
| 
                Salt
                 
                    pr. 100 g
                    3 gram
                 
             | 
        
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
63
Återvinning
Sorteras som plastförpackning.
            Producerat
Sverige
Artikelnummer
701407 10x140 g
Streckkod
7311870027671
Vikt/volym
140 g
Relaterade recept
Relaterade produkter
Artiklar
    Hallands hav – det ska du äta och dricka till
    Välkommen till Kvibille Ostbod!
    Kan man frysa ost? Ja, så här lyckas du
    Lyckas med ostbrickan – ostarna, tillbehören och recepten
    Ostens historia – från stenåldern till Gustav Vasa
    Till frukost, mellis och middag – så gör du din dag härligt ”ostig” och näringsrik
    Så gör du ost till en bra proteinkälla i din vegetariska kost